FORSIDE
CLIPART
FORLYSTELSER
KIRKER
MAD OG FRITID
MUSEER
OVERNATNING
OM ROSKILDE AMT
UDFLUGTSMÅL
- LINKSAMLING -
- GALLERIER -
KUNSTHÅNDVÆRK
KØGE MINIBY
ROSKILDE DOMKIRKE
VALLØ SLOT
STRØBY KYSTEN
SØG & FINDRoskilde Domkirke

Roskilde Amt
i hjertet af Sjælland

Roskilde Amt Logo


 

 Mangt og meget kan man foretage sig i Roskilde Amt. Lejre Forsøgscenter er nok det mest spændende udflugtsmål i Roskilde og omegn. Her går natur- og kulturoplevelser hånd i hånd. Der er fortid og oplevelser for alle sanser. Vikinge-fornemmelser, dyr, natur og spændende oldtidshuse gør fortiden levende i et af Danmarks smukkeste, sagnomspundne landskaber. Der er oplevelser for næse, øjne og ører.

 

Prøv at sejle i udhulede stammebåde eller lav ild med ildbor eller jernalderens ildstål. Se familier der bor i rekonstrueret Jernalderlandsby og Landbohuse. Oplev vikinger i kamp, dyst og mad, sang og dans i danselabyrinten eller hør historier ved bålstederne i Offermosen eller Båldalen. Der er utallige og gode oplevelsesmuligheder i Lejre. Der er noget for hele familien.

Her finder du linksamlinger og guidesider med billeder og redaktionel tekst til f.eks. : Gallerier, museer, slotte og herregårde, udstillinger, kirker og Zoologiske haver.

 

Vore fotograferer udvælger og besøger i turistsæsonen de udflugtsmål der synes, at være almen interesse for og som kan antages at være anbefalelsesværdige. Når vi oplever at pris, kvalitet og service er fornuftigt - laves der en profilering af udflugtsmålet.

       


 

Klik dig op til toppen af denne side

Klik dig op til toppen af denne side

Roskilde

udflugtsmål seværdigheder

Guide

overnatning, ferieophold, weekendophold, kroophold, hotel